Qui som

Som un centre format per professionals de la Psicologia i de la Pedagogia dedicat al diagnòstic, orientació i intervenció tant a nivell escolar com personal.

Improving està integrat per un equip de professionals de diferents àmbits que donen suport i orientació a diferents aspectes dels problemes existents.

Cristina Regué

Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Diplomada com a Mestre d’Educació Especial a la mateixa Universitat, i Màster en Teràpia Familiar Sistèmica. Sempre vinculada al món de la psicologia infantil i familiar col·labora amb nombroses escoles i particulars des del gabinet psicopedagògic Improving, del qual n’és fundadora. Des de 2005 coordina el Gabinet Psicopedagògic de l’Escola Dolors Monserdà – Santa Pau de Barcelona.

Marc Antonijuan

Llicenciat en Psicologia Clínica per la Universitat Blanquerna de Barcelona, especialitzat en infants i adolescents, ha desenvolupat la seva carrera professional a Improving, del que n’és fundador. Col·laborador de gabinets psicopedagògics i mestres d’escoles del Barcelonès, ha centrat la seva especialització en l’aprenentatge autònom i la millora de l’autoestima en adolescents.